Pentru fondatori de afaceri online, marketeri și freelanceri care vor să folosească la maximum Inteligența Artificială

AI MARKETING CATALYST 2.0

Programul care te ajută să-ți crești exponențial rezultatele acțiunilor de marketing și să ai o echipă mai eficientă folosind Inteligența Artificială.

Înscrierile s-au încheiat! Dacă vrei mai multe detalii, apasă pe butonul de mai jos 👇

Cum ar fi să ai un retur al investiției de 5x mai mare, pentru fiecare minut sau leu investit în afacerea ta?


Descoperă care sunt uneltele AI de care ai nevoie în afacerea ta și învață cum să le folosești astfel încât să-ți înjumătățești cheltuielile de marketing și să-ți dublezi veniturile în același timp.


Ce include programul?

1️⃣ Acces îmediat la 14 module de curs (video-uri de 45-90 min) și la materialele complementare care pot include și diverse acțiuni sau provocări.


2️⃣ Comunitate privată de inovatori care folosesc deja cu succes unelte AI în afacerea lor (Whatsapp + Facebook)


3️⃣ Acces la 13 sesiuni de tip Q&A - înregistrări de +60 minute din meetinguri live cu participanții din ediția pilot a programului.

4️⃣ Un Webinar Live pe lună pentru întrebări și răspunsuri legate de program și integrarea AI în afacerea taProgramul se desfășoară 100% Online / 14 Module / Lecții video + text / Grup Exclusiv de Suport / Acces pe viață


Provocare de 30 de zile

3 iunie - 12 iulie

În fiecare zi (de luni până vineri), în cele 6 săptămâni, vei primi o “provocare”. O acțiune practică pe care o poți finaliza în mai puțin de 30 minute, plus un set de instrucțiuni.


Asta înseamnă că în fiecare zi vei învăța fie o unealtă nouă, fie o utilizare nouă a unei unelte principale, cum ar fi ChatGPT.


Vei avea la îndemână atât suport text, cât și un video după care să poți face provocarea pas cu pas. Rolul acestei provocări este să-ți ofere victorii imediate (cu minim de timp investit) și să te motiveze să parcurgi mai ușor restul resurselor din program.


Dar asta nu e tot!

Îți mai ofer încă 10 Super Bonusuri

în valoare de peste 2000 de euro! • Bonus #1 - Blueprint de implementare AI în afacerea ta;


Îți ofer un cadru pas cu pas pe care poți să-l folosești pentru a decide care zone din afacerea ta au cel mai mult de câștigat din integrarea AI. Astfel vei putea prioritiza acțiunile și nu te vei simți într-o fugă continuă după cea mai nouă unealtă AI lansată pe piață.


 • Bonus #2 - Acces la un document cu peste 30 de sesiuni în care am creat un plan editorial cu 90 de zile de postări din diferite nișe folosind ChatGPT.


Pentru fiecare sesiune, echipa mea a investit între 2 și 4 ore, iar tu poți să le studiezi și modelezi în content marketingul tău cu 0 efort.


 • Bonus #3 - Feedback personalizat de la mine și echipa mea pe ce contentul generat și pe rezultatele obținute de la AI;


Feedback-ul este probabil cel mai important lucru din acest program. Altfel ar fi fost doar un curs simplu, ca oricare altul... Deoarece știu că va fi greu să includem în webinariile live toate solicitările, vei avea un canal privat dedicat în care poți să îmi trimiți toate sesiunile tale de lucru cu ChatGPT și alte unelte AI sau întrebările tale, iar eu și echipa mea îți vom da feedback și răspunsuri cu prioritate.


 • Bonus #4 - Lista mea personală de peste 1000 de prompt-uri pentru ChatGPT (testate de mine și organizate pe categorii);


Există sute de mii de prompt-uri deja pe internet. Unele gratuite, altele ascunse în spatele unor produse digitale miraculoase. Realitatea este că majoritatea prompt-urilor existente sunt scrise tot cu ChatGPT și doar puține sunt pregătite și testate de Prompt Engineers. Tu vei avea acces la o listă imensă de solicitări pe care le-am testat împreună cu echipa mea, ca să ne asigurăm că rezultatele sunt pe măsură.


 • Bonus #5 - Acces la librăria mea de articole și pdf-uri de specialitate sortate pe categorii și relevanță;


Programul acesta nu este doar despre AI, ci și despre marketing în sine. Așa că îți ofer acces la librăria mea cu peste 6 ani de bookmark-uri, articole și PDF-uri deja pre-filtrate. Organizate pe categorii relevante pentru ca tu să ai o fundație solidă atunci când vrei să rezolvi o problemă de marketing.

Și partea cea mai tare e că actualizez constant această librărie și adaug mereu materiale noi și actualizate.


 • Bonus #6 - Swipe-file de peste 700 de emailuri ce merită replicate pe afacerea ta;


Emailuri pe care le-am salvat de-a lungul timpului ca model și inspirație. Lansări de cursuri, newslettere de ecommerce, serii automate de emailuri din diferite industrii etc. Am selectat de fiecare dată cele mai bune exemple pentru a le putea adapta în marketingul meu. Acum am găsit o nouă utilizare pentru ele. Pot servi ca model și pentru a-l alimenta pe ChatGPT cu context și a-i cere să îți genereze ceva asmănator.


 • Bonus #7 - Dosarul meu personal cu reclame pentru Facebook;


Există marketeri care cer mii de dolari pentru acces la dosărelul lor cu cele mai bune reclame. Tu îl vei primi gratuit. La fel ca în cazul listei de emailuri, acestea îți vor servi atât ca inspirație, cât și ca sursă de context în ChatGPT.


 • Bonus #8 - Acces direct pe Google Drive la toate materialele pe care le-am creat pe zona de AI.


Toate caruselele, toate rezultatele, toate newsletterele, toate video-urile din 2023 și 2024, organizate într-un mod ușor de consumat. Fără să mai ai de pierdut timp căutând informații în altă parte.


 • Bonus #9 - Un șablon pentru un start perfect de conversație cu ChatGPT.


Un template practic pe care îl poți folosi pentru a salva minute bune în orice conversație cu ChatGPT și pentru a obține răspunsuri mai relevante pentru obiectivul tău.


 • Bonus #10 - O listă cu peste 1000 de unelte AI deja filtrate;


Listă la care eu și echipa mea adăugăm săptămânal recenzii și tutoriale complete. Dacă prima parte (cea cu 1000 de unelte) este pentru exploratorii cu mult timp liber, partea de recenzii vine ca o soluție pe care am căutat-o și eu încă de când am intrat în această lume. Așa că am decis să o construiesc.


Primești suport din partea mea și a echipei mele pentru orice provocare o vei avea pe parcursul cursului și îți răspundem la orice întrebare legată de curs sau AI într-un grup privat.Programul se desfășoară 100% Online / 14 Module / Lecții video + text / Grup Exclusiv de Suport / Acces pe viață80% din companiile din Fortune 500 deja au angajați care folosesc Inteligența Artificială în munca lor zilnică.


În plus, 47% dintre directorii companiilor din zona tech spun că cea mai mare parte din bugetul lor de investiții pentru 2024 este deja alocat către dezvoltarea Inteligenței Artificiale.


Investește și tu câteva ore pe lună și o mică parte din buget pentru a învăța cum să implementezi tehnologiile AI în afacerea ta și să-ți lași concurența în urmă.


„Eu nu cred că AI e folositor în cazul meu…”


Indiferent că ești un freelancer, soloprenor sau conduci o companie cu 798 de angajați, cu siguranță există cel puțin un tool AI care să te ajute.

Uite câteva lucruri pe care AI-ul le-ar putea face în locul tău:


 • Să genereze conținut pentru website și social media;
 • Să creeze reclame;
 • Să scrie emailurile pentru newsletter în locul tău;
 • Să facă research de produse sau servicii;
 • Să creeze strategii de business și de promovare;
 • Să facă un plan de afaceri;
 • Să genereze imagini originale pentru brandul tău.


„Eu nu am timp să mă joc cu ChatGPT…”


Pentru multe persoane ChatGPT și alte unelte AI pot părea niște jucării. Dar nu sunt! Și își vor da și ei seama peste câțiva ani.


Îți amintești prin 2010 când toată lumea de pe Facebook se juca Farmville și Candy Crush?


Ce zici? Mai e Facebook „o jucărie” și în 2024?


Exact același parcurs îl vor avea și uneltele AI.


Pentru că doar 10 ore investite în ChatGPT sunt suficiente pentru a începe să vezi rezultate palpabile, în special în crearea de conținut și marketing.


Hai să luăm un exemplu concret.


Îți pui deoparte 2 ore și înveți cum să generezi un plan de postări pentru 30 de zile (plan ce îl poți folosi o viață întreagă).


Apoi, pentru ajustările finale și pentru păstrarea standardului de calitate pe care l-ai creat, mai investești undeva la 20% din timpul pe care îl petreceai înainte pe crearea de conținut.


Practic, toate postările la care te chinuiai câte 10 ore să le creezi, acum le vei finaliza în 2 ore (+ cele 2 ore inițiale în care înveți cum să faci asta).


La fel se întâmplă și cu articolele pentru blog.


Înveți în aproximativ 2 ore tot procesul prin care poți genera un articol sau un advertorial bun, iar apoi economisești între 3 și 5 ore de fiecare dată când scrii unul.


„Eu nu sunt o persoană tehnică…”


Contrar credințelor multor oameni, uneltele bazate pe AI nu sunt atât de tehnice precum par.


Doar pentru că e ceva nou, nu înseamnă că e și complicat.


Tocmai asta e ideea. Aceste tool-uri au inteligență. Adică nu trebuie să scrii linii întregi de cod sau să faci setări complicate pentru a obține un rezultat.


Cel mai comun și cel mai bun exemplu este chiar ChatGPT.


Vrei să-ți producă ChatGPT ceva? Pur și simplu cere-i așa cum i-ai cere unei persoane reale și el îți va aduce rezultatul dorit în câteva secunde.


Practic, gândește-te că atunci când folosești ChatGPT faci exact același lucru ca și când ai purta o conversație pe Whatsapp.


Doar că în loc de o persoană reală, discuți cu una „artificială”.


În plus, faptul că nu ești o persoană tehnică este un motiv în sine să implementezi AI în afacerea ta.


De ce? Ca să te scape de lucrurile repetitive care îți ocupă mult timp și tu să te poți concentra pe ceea ce te pasionează în afacerea ta.


Partea faină e că eu și echipa mea vom fi alături de tine, ca să ne asigurăm că înțelegi toate uneltele pe care ți le punem la dispoziție și că le folosești eficient.


AI MARKETING CATALYST este pentru tine dacă:

EȘTI ANTREPRENOR...

…și vrei să crești eficiența echipei pentru a produce mai multe rezultate într-un timp mai scurt și cu mai puține cheltuieli.

EȘTI SPECIALIST MARKETING

…și vrei să poți lucra cu mai mulți clienți, fără să externalizezi anumite servicii altor freelanceri.

EȘTI ANGAJAT ÎN MARKETING...

…și vrei să-ți crești productivitatea cu cel puțin 100% pentru a avea un bun motiv să ceri o mărire de salariu.

Programul se desfășoară 100% Online / 14 Module / Lecții video + text / Grup Exclusiv de Suport / Acces pe viațăCum funcționează și

ce găsești în AI MARKETING CATALYST?Programul e alcătuit din 14 module

gândite special să te ducă de la

„wtf is AI?!?” la „AI is my best friend!”


 • Modulul 1 - AI Fundamentals:


Deblochează Puterea Inteligenței Artificiale pentru a-ți Revoluționa Strategia de Marketing


Îți arăt posibilitățile (infinite) ale inteligenței artificiale și îți dau „GPS-ul” care te va ghida prin acest program. • Modulul 2 - Ingineria Promp-urilor și Artileria AI:


Transformă-ți Strategia și Conținutul cu ChatGPT și Claude


Descoperi uneltele esențiale din universul Generative AI și înveți mecanismele din spatele prompturilor. Tot aici îți ofer și primele strategii concrete pentru generarea de texte eficiente. • Modulul 3 - Brainstorming Amplificat de AI:


Generează 100 de Idei pe Minut, Pentru Orice Proiect Nou


Primești un întreg arsenal de strategii și unelte pentru generarea de idei și te transformi într-un maestru al ideilor noi și al cercetării de piață. • Modulul 4 - Lansare Rachetă:


De la Idee la Logo, Nume și Landing page în Doar 60 de Minute, Fără Abilități Tehnice sau Artistice.


Îți ofer un plan de acțiune clar și eficient pentru a trece de la o simplă idee la un produs gata de lansare în doar 60 de minute. • Modulul 5 - AI Copywriting de Elită:


Devino un mini Ogilvy al Secolului 21 în doar 7 Zile, chiar dacă nu ai deloc abilități de scris sau de vânzare.


Îți prezint cele mai importante și eficiente reguli de copywriting și storytelling, dar optimizate de inteligența artificială. În acest modul înveți cum să creezi și să analizezi textele pentru a produce conținut care vinde și care stârnește emoția în cititor. • Modulul 6 - SEO și Articole în Era AI:


Scrie mai rapid, rankează mai sus, chiar și fără experiență în lumea motoarelor de căutare


Descoperi cum AI-ul și ultimele actualizări Google schimbă „regulile” SEO și ale generării de articole. Înveți cum să folosești diverse unelte, precum: ChatGPT, Claude, Jasper sau Senuto, pentru a reduce timpul de scriere a unui articol optimizat SEO de la 6 ore la 30 de minute. • Modulul 7 - Mașinăria De Social Media:


Creează postări pentru o lună întreagă în câteva ore


Afli cum poți să creezi 30 de postări de calitate în doar câteva ore. E ca și cum ai avea o întreagă agenție de Social Media în buzunarul tău. • Modulul 8 - Studio de Creație 24/7:


Generează imagini asemenea unui artist cu zero abilități de design


Îți ofer uneltele și informațiile necesare pentru a genera imagini și video-uri de calitate profesională în doar câteva minute. • Modulul 9 - Content Factory:


Creezi un arsenal diversificat de conținut în timp record


Îți arăt cum să nu fi niciodată în pană de idei pentru content și ce ai de făcut ca să nu sacrifici din timpul liber pentru a crea conținut pentru social media sau website. • Modulul 10 - E-mail Marketing 2.0:


Cum să transformi lista ta de emailuri într-o mașină de vânzări


Te echipez cu uneltele și tehnicile necesare de care ai nevoie pentru a face din email marketing o armă de vânzări cu adevărat „letală”. • Modulul 11 - Fabrica De Reclame Social Media:


Cum să domini Facebook, Instagram și TikTok


Îți prezint uneltele AI care te ajută să devii un maestru al reclamelor pe Social Media, indiferent de platformă. E ca și cum ai avea o întreagă agenție de Media Buying care lucrează pentru tine, dar la costuri de 100 de ori mai mici. • Modulul 12 - Pagini AI-Optimizate:


Cum să creezi și să optimizezi pagini de vânzare și pagini de produs ca un profesionist


Te învăț să folosești uneltele AI pentru a crea pagini care convertesc bine, indiferent că e vorba de o pagină de vânzare, homepage sau pagină de prezentare a unui produs. • Modulul 13 - Revoluția Customer Support:


Rezolvă problemele clienților în timp real cu AI


Te învăț cum să folosești AI pentru a transforma „Customer Support” dintr-o sarcină dificilă într-un proces eficient și automatizat, fără să ai o echipă imensă ce răspunde la mesaje toată ziua. • Modulul 14 - Automatizări și Eficiență:


Concentrează-te pe avantajul tău competitiv, nu pe taskuri repetitive


Taskurile repetitive sunt pentru roboți. De aceea, în acest ultim modul îți ofer toate uneltele și informațiile de care ai nevoie pentru a automatiza absolut tot ce se poate în afacerea ta.Programul se desfășoară 100% Online / 14 Module / Lecții video + text / Grup Exclusiv de Suport / Acces pe viațăCe spun cursanții:10 Motive să te înscrii în AI MARKETING CATALYST


1️⃣ Te eliberezi de taskurile repetitive ce îți consumă o mare parte din zi.


2️⃣ Îți crești vânzările fără să investești mai mulți bani în promovare sau în R&D.


3️⃣ Îți construiești un avantaj competitiv în piață.


4️⃣ Creezi content pentru Social Media, Blog, Newsletter sau Website pentru o lună întreagă în mai puțin de o zi.


5️⃣ Implementezi în afacerea ta niște tehnologii despre care competiția ta va auzi abia peste câteva luni sau chiar peste câțiva ani.


6️⃣ Vei avea suficiente postări și reclame de calitate în timp util pentru Black Friday, Crăciun și Winter Sale.


7️⃣ Îți scazi dramatic cheltuielile pe care le ai cu angajații sau colaboratorii actuali.


8️⃣ Ai la îndemână cunoștințele pentru care marile agenții de marketing au muncit ani de zile să le dobândească.


9️⃣ Vei face parte dintr-o comunitate restrânsă și exclusivă de oameni care implementează din timp AI în afacerile lor.


🔟 Ai suportul meu timp de 1 an cu mesaje pe email de tip ticket.Cine sunt și de ce să asculți vreun cuvânt din ce am de spus?!?Numele meu este Cristian Mezei.


Sunt Co-Fondator și Director de Marketing la Viața Verde Viu.


Pasiunea mea pentru Digital Marketing a început cu mult timp în urmă, la 24 de ani, când falimentam prima mea afacere: un magazin online.


Cu experiența dobândită din acest eșec, m-am alăturat agenției Black Goat Media în care am lucrat timp de 5 ani și am învățat absolut tot ce se poate despre Digital Marketing.


În ultimul an am studiat intensiv Inteligența Artificială și impactul pe care îl are și îl va avea în marketing, business și tehnologie.


Am ajuns să implementez AI în propriile afaceri și în procesele de lucru ale echipei mele, iar acum vreau să ajut cât mai mulți antreprenori, freelanceri și oameni de marketing să-și eficientizeze munca și să câștige mai mulți bani folosind Inteligența Artificială.


Cred cu tărie (și chiar am dovedit) că AI joacă un rol extrem de important în eficientizarea marketingului și a proceselor și procedurilor dintr-o afacere.


Și ăsta-i abia începutul. AI nu se oprește aici! Sunt convins că va deveni o tehnologie indispensabilă pentru orice business de succes.


O spun cu voce tare: antreprenorii și afacerile care nu se adaptează la această schimbare vor fi date peste cap!Ce primești concret când te înscrii la curs?


Toate cunoștințele mele despre Inteligența Artificială și cum să o integrezi în afacerea ta, pe care le-am dobândit în ultimul an.


12 Super Bonusuri în valoare de peste 2000 de euro.


Suport personalizat din partea mea și a echipei mele pentru implementarea uneltelor AI în afacerea ta.


✅ Acces într-o comunitate de antreprenori, freelanceri și marketeri pasionați de tehnologiile AI.


Ce spun alții despre materialele meleAcum analizează puțin…Unde vei fi peste 2, 5 sau 10 ani dacă NU vei implementa inteligența artificială în afacerea ta și unde va fi acel competitor care a participat la cursul lu’ Mezei și a automatizat majoritatea proceselor?


Cât timp ți-ar lua să te documentezi și să înveți toate astea de unul singur? Mie mi-a luat mai bine de 14 luni și încă n-am terminat de învățat.


Ce preț pui pe timpul pe care-l pierzi executând taskuri repetitive și renunțând astfel la activitățile care-ți fac afacerea să crească cu adevărat?Participând la AI MARKETING CATALYST, vei putea învăța în ritmul tău tot ce eu am învățat și experimentat mai bine de un an.


În plus, vei avea alături tot suportul meu și al echipei mele ca să poți implementa cu succes tot ceea ce predau în program.Și dacă încă nu te-ai decis, îți ofer 2 garanții extraordinare!


GARANȚIA MONEY-BACK!


Dacă în 14 zile de la începerea cursului (după 2 module) consideri că nu e cea mai tare investiție pe care ai făcut-o pentru afacerea ta, dă-mi un email la cristian@thrivenexus.ro și îți returnez suma achitată până în acel moment.GARANȚIA „PLĂTEȘTI-PRIMEȘTI”!


Dacă ai parcurs tot cursul, ai aplicat tot ce ai învățat și tot ce ți-am recomandat în fiecare modul, dar nu ai recuperat* echivalentul costului programului doar din orele de muncă economisite, eu și echipa mea vom lucra pentru tine diferența de ore.


Îți vom scrie texte, vom crea postări și reclame, vom scrie emailuri și tot ce mai ai nevoie pe partea de marketing digital, astfel încât să te asiguri că ai primit valoarea pentru care ai plătit.


Pentru a face o astfel de garanție, trebuie să ai mare încredere în produsul pe care-l vinzi. Iar eu cred cu tărie că AI MARKETING CATALYST este cel mai util și mai accesibil program pentru antreprenori și oameni de marketing în momentul de față.


*La un tarif de 15 euro / oră pentru un om de marketing, ar însemna că trebuie să recuperezi 27 de ore de muncă cu ajutorul AI pentru a-ți scoate investiția în curs.


Întrebări frecvente


Ce cheltuieli extra voi avea, pe lângă investiția în curs?

Majoritatea uneltelor AI au o variantă de bază, gratuită. De regulă, pentru afacerile mici și mijlocii sau pentru freelanceri, aceste variante gratuite sunt suficiente.

Nu știu nimic despre AI. Mi se potrivește programul?

Da! Nu trebuie să ai cunoștințe în domeniu și nici măcar nu-i necesar să fii o persoană tehnică. Te voi învăța pas cu pas și de la zero tot ce trebuie să știi despre AI și cum să folosești uneltele de care ai nevoie.

Cum primesc acces la curs?

După finalizarea plății, ți se va crea automat un cont în platforma noastră de e-learning. Acolo vei primi acces treptat la toate modulele.

Ce se întâmplă după finalizarea cursului?

După cele 14 module vei avea toate informațiile și strategiile necesare pentru a folosi Inteligența Artificială în afacerea ta. Totuși, nu te las de unul singur mai departe. Vei face parte în continuare din comunitatea restrânsă de antreprenori, freelanceri și marketeri pasionați de AI și acolo vei primi asistență în orice ai nevoie.

Copyright © 2024 – Thrive Nexus SRL