Pentru profesioniștii în marketing digital și creatorii de conținut care doresc să câștige timp cu ChatGPT

Trailblazer CustomGPT Toolkit

Pachetul care îmbină +15 roboți de tip customGPT pentru a-ți oferi

soluții personalizate și inovative în marketing digital.

- fără să ai nevoie de prompturi și formule ChatGPT -

Pentru profesioniștii în marketing digital și creatorii de conținut care doresc să câștige timp cu ChatGPT

Trailblazer CustomGPT Toolkit

Pachetul care îmbină +10 roboți CustomGPT pentru a-ți oferi soluții personalizate și inovative în marketing digital.

Fără să mai fie nevoie să înveți

prompturi și formule ChatGPT

Cum ar arăta afacerea sau cariera ta dacă ai putea obține

rezultatele a 10 ore de muncă în doar 2 ore?

Cum ar arăta afacerea sau cariera ta dacă ai putea obține rezultatele a 10 ore de muncă în doar 2 ore?

În marketing digital, fie că vorbim de creat postări, reclame, e-mailuri, articole sau scripturi pentru video, poți ajunge de cel puțin 5 ori mai eficient dacă stăpânești uneltele AI.


Trailblazer CustomGPT Toolkit, suita de asistenți GPT pe pagina căreia tocmai ai intrat, este încercarea mea și a colegului meu, Adrian Ulmeanu, de a condensa sute de ore de research într-un pachet care să aducă rezultate imediate.


Atât celor avansați, cât și celor care abia acum au făcut upgrade la ChatGPT Plus.


Dar ce e un CustomGPT?


Imaginează-ți modelul ChatGPT original ca pe o trusă de scule universală, plină cu toate tipurile de unelte pe care ți le-ai putea imagina.


Cu această cutie, poți să faci orice - de la repararea unei biciclete până la construirea unui dulap puzzle de la Ikea.


Totuși, dacă ești un bijutier care are nevoie să lucreze cu precizie s-ar putea ca uneltele universale să nu fie suficient de bune pentru munca ta specifică.


Aici intervin CustomGPT-urile – care sunt ca niște seturi de instrumente dedicate specialiștilor, precise și delicate, perfecte pentru sarcinile de finisare.


În cazul nostru, finisarea materialelor de marketing, nu a bijuteriilor.


Dar pentru că o imagine face cât 1000 de cuvinte, iar un video cât 1000 de imagini, îți recomand să urmărești demo-urile de mai sus + cele din secțiunea fiecărui CustomGPT în parte pentru a te convinge de utilitatea lor.


Vezi ce zic utilizatorii

Dănuț Mitruț - Coach carieră/viață personală

Andrei Stamate - Consultant business

Cum îți dai seama dacă acest pachet este pentru tine?

❓ Ești implicat în Marketing Digital sau Crearea de Conținut?


❓ Cauți Soluții Eficiente pentru Provocările Tale Zilnice?


❓ Dorești să Economisești Timp și Resurse?


❓ Ești Pasionat de Inovație și Tehnologie?


❓ Vrei să Îți Cresti Eficiența și Impactul?


❓ Ești în Căutarea Personalizării și Flexibilității în Campaniile Tale?


❓ Îți Dorești Să Stai În Fața Tendințelor și Să Fii Un Inovator?


❓Ai folosit deja ChatGPT și fie ai abonamentul Plus, fie îți dorești să treci la versiunea plătită.

Ce conține Trailblazer CustomGPT Toolkit?


Ce conține Trailblazer

CustomGPT Toolkit?


✅ +15 roboței de tip CustomGPT care te ajută să îți eficientizezi marketingul.


✅ Acces la o comunitate exclusivă pe Whatsapp și Facebook, doar cu utilizatori care au achiziționat deja pachetul și l-au pus la treabă (inclusiv persoanele din testimonialele de pe această pagină).


✅ Un ghid PDF de utilizare + suport din partea echipei dacă întâmpini dificultăți în accesarea CustomGPT-urilor.


✅ Un video bonus care te va ajuta să înțelegi cum să-ți creezi propriile CustomGPT-uri.Fiecare dintre căsuțele de mai jos conține un video de prezentare, care îți arată cum funcționează și ce rezultate poți aștepta de la CustomGPT-urile accesate.


Nu uita, acestea sunt valabile doar dacă ai versiunea ChatGPT Plus (abonamentul standard de 20$ de la OpenAI).


Write With Me (VIP)

"Write With Me (VIP)" este un asistent conceput pentru a genera articole de blog profesionale și originale.


Acest tool este specializat în a înțelege profund subiectele alese, oferindu-ți astfel nu doar conținut de calitate, ci și unul care rezonează cu publicul tău țintă.


De la turismul din Grecia până la ultimele trenduri în tehnologie, "Write With Me" poate acoperi o gamă largă de subiecte, asigurându-se că fiecare articol este unic, bine documentat și optimizat pentru SEO.


Ideal pentru marketerii digitali și creatorii de conținut, acest tool îți economisește timp prețios, îți amplifică vocea online și îți sporește vizibilitatea în motoarele de căutare.


NetNinjaPRO (VIP)

NetNinjaPRO (VIP) este mai mult decât un simplu asistent de căutare – este un maestru în redactarea de rapoarte detaliate, specializat în efectuarea de cercetări adaptabile și cuprinzătoare, folosind surse online credibile.


Fie că ai nevoie de un raport detaliat despre ultimele tendințe în comerțul electronic sau o analiză a pieței financiare, NetNinjaPRO îți oferă informații precise și de încredere.


Acest tool este esențial pentru profesioniștii care doresc să rămână în fruntea competiției, oferindu-le posibilitatea de a lua decizii informate bazate pe date concrete, economisind timp și resurse în procesul de cercetare.


NetNinjaPRO aduce trei motoare puternice de căutare direct în ChatGPT, îmbunătățind semnificativ abilitatea standard "Browse with Bing".


Polish My Prompt (VIP)

Polish My Prompt (VIP) este un asistent inovator care te ajută să perfecționezi prompturile pentru ChatGPT, asigurându-te că acestea sunt formulate pentru a obține rezultate remarcabile.


Acest tool este ideal pentru cei care vor să maximizeze eficiența interacțiunii lor cu AI-ul, fie că este vorba despre solicitarea de sfaturi în optimizarea SEO sau crearea de conținut creativ.


"Polish My Prompt" îți oferă feedback și sugestii pentru a îmbunătăți prompturile, ajutându-te să comunici mai clar și mai eficient cu AI-ul, astfel încât să obții exact informațiile sau rezultatele dorite.


Este un instrument esențial pentru oricine dorește să folosească ChatGPT la potențialul său maxim.


SEO Like a PRO (VIP)

SEO Like a PRO (VIP) este asistentul tău de încredere pentru orice comandă ChatGPT orientată spre îmbunătățirea SEO.


Acest tool este specializat în a genera idei și strategii SEO inovatoare și eficiente, de la crearea de topicuri relevante pentru conținutul tău, până la sugestii de cuvinte cheie și structurări ale articolelor.


Fie că ai nevoie de 10 idei noi despre WhatsApp sau de optimizarea unui site web, SEO Like a PRO te ajută să te plasezi în fruntea rezultatelor de căutare.


Acest instrument este vital pentru orice marketer digital sau proprietar de afacere care își dorește să își crească vizibilitatea online și să atragă mai mulți vizitatori pe site-ul său.


CustoGPT (VIP)

CustoGPT (VIP) este un asistent inovator care te ajută să creezi instrucțiuni personalizate pentru custom GPT-uri.


Acest instrument este esențial pentru oricine dorește să exploreze și să extindă posibilitățile AI-ului în marketingul digital.


Fie că vrei să dezvolți un GPT care generează reclame pentru Facebook sau orice altă aplicație specifică, CustoGPT te ghidează pas cu pas în procesul de personalizare, asigurându-se că rezultatele finale se aliniază perfect cu obiectivele și nevoile tale.


Prin flexibilitatea și adaptabilitatea sa, acest tool transformă modul în care interacționezi cu tehnologia AI, permițându-ți să creezi soluții unic personalizate pentru afacerea ta.


CitateGPT (VIP)

CitateGPT (VIP) este proiectat să genereze citate inspiraționale și relevante pe orice temă solicitată.


Acest tool este perfect pentru marketerii digitali și creatorii de conținut care caută să adauge un element de profunzime și inspirație în comunicările lor.


Fie că ai nevoie de un citat despre viață, afaceri, tehnologie sau orice alt subiect, CitateGPT îți oferă o selecție de gânduri și expresii care vor rezona cu audiența ta.


Acesta este un mod fantastic de a adăuga valoare și unicitate conținutului tău, întărind mesajul tău și conectându-te mai eficient cu publicul tău.


HormoziGPT (VIP)

HormoziGPT (VIP) este un custom GPT specializat în oferirea de informații și strategii specifice legate de marketingul promovat de Alex Hormozi.


Acest instrument este ideal pentru antreprenorii și marketerii care doresc să învețe și să aplice tehnicile și principiile de succes ale lui Hormozi în afacerile lor.


De la crearea unei oferte irezistibile până la detalierea pașilor pentru vânzarea eficientă a serviciilor, HormoziGPT este o resursă neprețuită care îți furnizează strategii concrete și adaptabile la nevoile tale de marketing.


Utilizând acest tool, vei putea să îți îmbunătățești abordarea în marketing și vânzări, maximizând astfel profitul și impactul afacerii tale în piață.


BuyerPersonaGPT

BuyerPersonaGPT este un asistent custom GPT care te ajută să generezi avataruri de marketing personalizate, adaptate la nevoile specifice ale clienților tăi în strategiile de marketing.


Acest tool este esențial pentru crearea unei înțelegeri profunde a segmentului tău de public țintă.


Fie că este vorba de un magazin online de modă sau orice alt tip de afacere, BuyerPersonaGPT te asistă în crearea unui profil detaliat al clientului ideal, luând în considerare factori precum vârsta, venitul, preferințele de cumpărături, stilul de viață și canalele de comunicare frecvent utilizate.


Această cunoaștere îți permite să personalizezi și să optimizezi strategiile de marketing pentru a atinge publicul țintă în mod mai eficient și mai direct.


Lansare Racheta (VIP)

Lansare Racheta (VIP) este un GPT personalizat care se concentrează pe oferirea de soluții creative și inovative, facilitând brainstorming-ul și dezvoltarea de concepte pentru diferite produse sau servicii.


Bazat pe instrucțiuni detaliate, acest tool este dedicat analizei pieței țintă, identificării provocărilor specifice și creării de oferte atrăgătoare, urmând ecuația de valoare a lui Alex Hormozi.


Cu abilitățile sale de adaptare la diverse contexte și generarea de idei inovatoare, Lansare Racheta (VIP) este esențial pentru orice antreprenor sau echipă de marketing care caută să sporească valoarea ofertelor lor.


Fie că este vorba despre o sesiune de brainstorming pentru un nou serviciu sau dezvoltarea unui concept de produs, acest instrument vine în ajutorul tău pentru a transforma ideile creative în strategii de succes palpabile și a te poziționa în mod distinctiv pe piață


FrameWorkPrompt

FrameWorkPrompt este un asistent custom GPT conceput pentru a-ți oferi asistență în înțelegerea și generarea de super-prompturi, adică prompturi complexe bazate pe framework-uri.


Acest instrument inovator este esențial pentru oricine caută să exploateze la maximum potențialul AI-ului în diverse contexte, de la marketing digital până la optimizarea proceselor de lucru.


Indiferent dacă ai nevoie de un framework pentru a dezvolta o strategie de conținut, a analiza datele de piață sau a crea un plan de marketing, FrameWorkPrompt te ghidează în alegerea și formularea celor mai eficiente și adaptate prompturi.


SMM Buddy

SMM Buddy este un asistent custom GPT conceput pentru a-ți oferi asistență specializată în Social Media Marketing, ajutând utilizatorii să își dezvolte și să implementeze strategii eficiente pe platformele de social media.


Acest instrument este esențial pentru analizarea tendințelor actuale și specificul industriei lor, definirea audienței țintă, generarea ideilor de conținut și propunerea unghiurilor de conținut care să rezoneze cu publicul lor.


SchwartzMentor

SchwartzGPT - creat pentru a ajuta în planificarea și realizarea călătoriei unui client pentru produse specifice, abordând probleme concrete.


Te poate asista să identifici etapele prin care trece un client, de la neconștientizarea unei probleme până la adoptarea soluției oferite de produsul tău și promovarea acestuia.


Acest proces include identificarea sentimentelor, acțiunilor și obiectivelor specifice fiecărei etape, pentru a îmbunătăți strategia de marketing și a crește eficiența ei.


Pentru a te ajuta în cel mai eficient mod e bine să scrii, succint și clar, următoarele răspunsuri:

- Care este PRODUSUL (descrierea acestuia)?

- Care este PROBLEMA specifică?

GrowBusiness

GrowBusiness este un asistent specializat în strategii de marketing pentru afaceri.


Acesta poate ajuta la analiza modelului de business, identificarea celor mai eficiente canale de marketing pentru nișa specifică și oferirea de sfaturi pas cu pas pentru creșterea

afacerii.


Indiferent dacă este vorba despre începutul unei noi afaceri sau extinderea unei afaceri existente, GrowBusiness sprijină înțelegerea pieței, concurenței și metodelor de diferențiere,

astfel încât să se poată atinge obiectivele financiare stabilite.


Utilizează un limbaj simplu și clar pentru a face informațiile accesibile, permițând astfel luarea de decizii informate și eficiente.


Pentru a te ajuta în cel mai eficient mod scrie succint și clar,

următoarele răspunsuri:

- Model de business (vezi comanda /exemple afacere și nișe)

- Nișa (vezi comanda /exemple afacere și nișe)

- Avatar (vezi comanda exemple avatar )

- Creștere (exemple: 0-10k, 10k - 100k, 100k - 1M, 1M - 10M,10M - 100M)

CreativeGPT

CreativeGPT e specializat în crearea de reclame Facebook, concentrându-se pe texte eficiente care abordează probleme specifice legate de un produs.


El analizează produsul și problema specifică indicată și generează reclame.


Comenzi:

/generare reclame - Aceasta este prima comandă pe care ar trebui să o folosești pentru a începe procesul de crearea reclamelor. Aici, specifici produsul și problema pe care reclama ta intenționează să o adreseze. Această comandă îți generează textul din descrierea reclamei (ad copy)


/tip reclamă - După ce ai generat reclamele inițiale, următorul pas ar fi să selectezi un tip specific de reclamă. Această comandă îți permite să alegi din diverse modele de reclame, fiecare adaptat pentru a îndeplini diferite obiective (de exemplu, o imagine statică sau un videoclip). Dacă este vorba de o imagine statică, această comandă generează textul din imagine. Iar dacă e vorba de un video, comanda generează scriptul pentru video.

EmailGPT

CreativeGPT este un asistent specilaizat în crearea de conținut pentru email marketing, dar și la construirea unei strategii.


El generează:

- subiecte

- preview text

- titluri de bannere

- text pentru email body

- sugestii pentru butoane (CTA)


Are comenzile:

/ajutor -> oferă informații despre asistent și cum îl poți folosi.


/email -> gnerează lista de mai sus pentru un tip de email specific.


DE REȚINUT: Acest asistent e specializat pe startegie și structura unui email. Dacă vrei să ai rezultate mai bune e bine să folosești în combinație cu încă 2 asistenți cum ar fi @BuyerPersonaGPT -> pentru a stabili cui te adresezi +

@Write With ME -> pentru text optim și transmiterea mesajului pe limba clienților tăi.

Ce zic utilizatorii:

Carusel cu 7 Imagini Corectat

De ce să folosești CustomGPT-uri în afacerea ta?

CustomGPT-urile sunt antrenate sau ajustate pe baza unui set specific de date, care reflectă limbajul, tonul, stilul și cunoștințele specifice domeniului sau sarcinii pentru care sunt destinate.


Prin acest proces, ele devin mult mai eficiente în generarea de texte sau răspunsuri care se potrivesc mult mai bine cu cerințele specifice ale utilizatorilor sau ale proiectelor.


De exemplu, un CustomGPT destinat sectorului financiar va fi "hrănit" cu o cantitate imensă de texte din domeniul financiar, rapoarte de piață, articole de specialitate etc., astfel încât să devină expert în generarea de texte care necesită cunoaștere profundă a termenilor și conceptelor financiare.


Am creat în această suită peste 10 unelte pe care le poți folosi imediat în marketing & online business.


Dar nu acesta este obiectivul final.


Vrem să-ți stârnim flacăra entuziasmului când vezi rezultate imediate folosind asistenții pregătiți, dar îți oferim și toate uneltele și informațiile necesare pentru a-ți crea proprii asistenți.


Pentru asta, am pregătit un CustomGPT care te ajută să construiești alte CustomGPT-uri dedicate proiectelor tale și o sesiune video de 90 minute de training în crearea unui CustomGPT personalizat.


Dacă reușești să faci asta pentru afacerea ta, îți garantez că vei ajunge la un retur al investiției de până la 5x pentru fiecare minut petrecut cu ChatGPT, față de versiunea clasică, în care te lupți de unul singur.


Pe scurt, vei reuși să aduci rezultatele a 10 ore de muncă, cu doar 2 ore investite.

FAQ

Ce este Trailblazer CustomGPT Toolkit și cum mă poate ajuta?

Este un set de instrumente CustomGPT care îți eficientizează activitățile de marketing digital, economisind timp și îmbunătățind performanța acțiunilor tale.

Trebuie să am cunoștințe tehnice avansate pentru a utiliza acest pachet?

Nu, pachetul este conceput să fie ușor de utilizat, cu tutoriale video care îți arată cum să maximizezi fiecare tool.

Ce fel de task-uri îmi poate simplifica Toolkit-ul?

De la generarea de conținut și cercetarea de piață, până la optimizarea SEO și personalizarea campaniilor tale digitale.

Pot accesa asistenții cu versiunea gratis ChatGPT?

NU, funcția de Custom GPT este doar pentru versiunea plătită de ChatGPT.

Copyright © 2024 – Thrive Nexus SRL